De vuurdoop!

Schermafbeelding 2019-03-18 om 20.43.05

Terwijl het startschot van de rally met rassen schreden begon te naderen, waren wij volop bezig met het uitwerken van een doordachte presentatie. Het is onze bedoeling om aan de hand van deze presentatie het goede werk van Mercy Ships in de kijker te zetten en bovendien te verklaren waarom wij nu juist hen willen steunen.

Om nog wat extra informatie te vergaren en verder de stand van zaken te bespreken, brachten we een bezoek aan de Antwerpse zetel van Mercy Ships Belgium. Anderhalf uur en een vruchtbaar gesprek later, verlieten we het kantoorgebouw in het historisch centrum met een voldaan gevoel.

De vuurdoop was nu nabij. Met onze geliefde Fiat Panda trokken we richting Lanaken om daar de première van onze presentatie te geven. We werden zeer warm ontvangen en de presentatie sloeg aan. We kregen dan ook heel wat positieve feedback over onze onderneming.

Het volgende punt op de agenda is het aanvragen van de benodigde visa. Daarover later meer!

 

 

Een gedachte over “De vuurdoop!”

  1. Mijne Heren stuurlieden,
    Ik wens jullie een succesvolle Mongol Ralley. Take care and have a good flite.

    hart groet, Willem van Leeuwen
    Yaughtclub Veere

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s