Een week tot de start!

dsc_7321.jpg

Nog een week tot de start! Op zaterdag 20 juli vertrekken we in de ochtend vanuit Antwerpen. Voor dat we aan de tocht van 16.000 kilometer beginnen moeten we nog heel wat voorbereiden. Dankzij Buga Auto Antwerpen staat onze auto nu volledig op punt! Naast een groot onderhoud, kreeg de Panda ook een nieuw remsysteem voor een verhoogde veiligheid tijdens de reis. Dit en nog tientallen andere problemen die de Antwerpse garage oploste, maken dat we zeker de finish zullen halen. Veel dank aan Buga Auto voor deze sponsoring.

Komende week werken we vooral aan de inrichting van de auto, we maken opbergruimten voor de bagage. Ook installeren we verschillende elektrische systemen voor het opladen van onze elektronische toestellen en voor extra verlichting onderweg. We overlopen de geplande route nogmaals en we controleren onze time table. Met de aanvraag van verschillende documenten hebben we heel wat pech gehad, hierdoor heeft de aanvraag van het Russisch visum veel vertraging opgelopen. Vrijdag middag mogen we het visum op de valreep afhalen, dat belooft een spannende week te worden…

De foto bovenaan is getrokken aan het Havenhuis van Antwerpen. Op de foto staat Jacques Vandermeiren, CEO van de Haven van Antwerpen, samen met het team. De haven van Antwerpen steunt al jaren Mercy Ships en dus staan ze ook volledig achter ons initiatief!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s