We zijn vertrokken!

DSC00993.JPG

Gisteren morgen vertrokken we vanuit Antwerpen richting Praag, waar maandag de rally officieel van start gaat. We namen aan de Waagnatie afscheid van vrienden en familie en er vond nog een fotosessie voor Het Laatste Nieuws plaats. Morgen publiceert de krant een artikel over ons in de papieren versie Regio Antwerpen.

De eerste dag was al een goede test voor onze Panda. We reden door hevige stortbuien en beklommen verscheidene heuveltoppen. Al onze spullen zijn droog gebleven, gelukkig. ’s Nachts kamperen we nabij Wichmannshausen in een veld met zicht over het dal, prachtig om met dit zicht in de tent te kruipen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s