Dag 2 – Launch party in Praag

DSC01020

Na een stormachtige nacht in ons tentje stonden we op met een prachtig zicht op de heuvels omsluierd door wolken. Een kort ontbijt genomen en weg waren we, kilometers malen om voor het vallen van de avond de launch party te bereiken. Door ons uitgekiende time management vonden we nog de tijd om een tussenstop in te lassen in Pilsen. Op deze plaats, waar de pils is uitgevonden, namen we even rust en werden we familiair met de Tsjechische Kronen. Een kleine honderd kilometer verder kwamen we aan in junktown. Het pop-up dorp nabij Praag waar de openingsceremonie gehouden zal worden. De locatie was een verlaten nucleaire site midden in een bos waar de ruim 250 teams verzamelden om kennis te maken met elkaar. Onze auto moet niet onderdoen voor de meeste andere auto’s, al zitten er pareltjes tussen. Met een hoop activiteiten en nog meer gekke mensen was dit een hele beleving!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s