Dag 3 – Bratislava

DSC01034.JPG

Terwijl wij net als onze honderden collega’s onze tenten opkraamden, drong ons het besef pas echt door dat ons een hele onderneming wacht. Om 10 uur werden alle mensen verwacht op een centraal pleintje waar een presentator allerlei mensen naar voren riep. Zo moest degene met de mooiste auto extra ballast meenemen. De groepssfeer was geweldig, je voelde dat iedereen er zin in had. Niet veel later werden de ronkende machines één voor één losgelaten en een stoet van de kleinste, gekste en oudste auto’s ging onder onze neus door de grote startpoort tot wij aan de beurt waren.

DSC01051.JPG

Al gauw kwamen we de snelweg op om asfalt te verslinden. Verslinden is een gek gekozen woord want veel sneller dan 95 kilometer per uur halen we niet 😉 Steeds kwamen we de andere rally’ers tegen. Maar naarmate de dag vorderde, verminderde dat aangezien er steeds meer mogelijkheden komen om andere wegen te nemen. Na een lange dag besloten we ons tentje op te slaan vlakbij Bratislava. Na op twee plaatsen weggejaagd te zijn, besloten we dan om een camping op te zoeken. Daar troffen we enkele Nederlandse, Engelse en Amerikaanse deelnemers aan dus hadden we een gezellige avond met de uitwisseling van enkele tips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s