Dag 6 – Een laatste keer samen met de andere teams

 

DSC01162.JPG

’s Avonds is er een laatste samenkomst georganiseerd voor alle deelnemers van de Mongol Rally. We besluiten er naartoe te gaan om nog wat te socializen met de andere teams en hier en daar nog wat tips uit te wisselen alvorens we het Europese vasteland achter ons zullen laten. Tijdens het rijden op de snelweg merken we op dat onze Panda op onverklaarbare wijze plots veel beter presteert! Waar onze topsnelheid eerst rond de 100 km/h schommelde, kunnen we nu nog gas bijgeven aan die snelheid. Wat een wagen.

 

DSC01172.JPG

We komen samen op een camping aan de Zwarte Zee in Vama Veche, vlakbij de Roemeens-Bulgaarse grens. Het feestje op het strand was aangenaam want we maakten nog kennis met enkele teams die we voordien nog niet spraken. Al bij al een heel gezellige avond!

DSC01184.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s