Dag 7 -Van Roemenië door Bulgarije tot Turkije

DSC01203.JPG

Vandaag een minder interessante dag. Omdat we morgen de dag in Istanbul willen doorbrengen, moeten we 550 km over kleine baantjes afleggen. We vertrekken vanuit Roemenië en rijden door Bulgarije, waar we een glimp opvangen van het prachtige Varna. Op de weg jagen de Bulgaren ons heel wat schrik aan, de inhaalmanoeuvres van de tegenliggers zijn zo nipt dat we bijna zelf de berm wilden inrijden.

DJI_0011.JPG

Op de grens met Turkije hebben we nog even wat problemen met ons visum dat bijkbaar niet in orde was. Gelukkig konden we aan de grens een nieuw visum kopen. Op 40 km van Istanbul slaan we ons kamp op. Elias kookt, Olivier en Miguel zetten de tenten op. Morgen staan we vroeg op om de stad in te trekken. We hebben er alvast zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s