Dag 9 – Race naar Cappadocië

DSC01336

Om onze rustdag wat goed te maken, beslissen we vandaag veel kilometers te rijden. Het is warm vanaf ’s morgens en rond 9 uur rijden we al de Bosporus over via de Ataturkbrug. Onze banden raken voor de eerste maal Aziatische grond en dat voelt goed! Onderweg naar Cappadocië kwamen we nog een ander team tegen dat ook de alomgekende luchtballonen wilde zien. We hebben de hele dag gereden om in de vroege avond aan te komen.

DSC01346.JPG

In het verkeer moet je hier goed opletten en er niet van uitgaan dat iedereen de verkeersregels volgt, want niemand doet dat. Zo zagen we bijvoorbeeld een auto achteruitrijden op de pechstrook van de snelweg omdat hij zijn afslag miste en rechts inhalen is hier schering en inslag.

DSC01364.JPG

Na een vermoeiende dag met ruim 800 km op de teller kwamen we aan in het toeristische dorpje Göreme in een prachtig natuurlandschap! Op een camping waar reeds verschillende andere Rallyers waren aangekomen,c zetten we onze tent op om er vroeg in te kruipen. Om 4 uur is het de bedoeling om op te staan om de talrijke luchtballonnen te zien opstijgen in dit adembenemende landschap.

DSC01368

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s