Dag 10 – Neunundneunzig luftballons in Cappadocia

Het is vroeg wanneer de wekker afloopt en het kost ons enige moeite om uit onze tent te komen. We trekken snel wat kleren aan, vegen de slaap uit onze ogen en springen in de auto. Na een kwartiertje rijden, vinden we de ideale locatie om de luchtballonnen te zien opstijgen. We kunnen onze ogen niet geloven, wat een zicht! Iets om nooit meer te vergeten.

DJI_0022.JPG

Op weg terug naar de camping zijn we er allen steevast van overtuigd dat het echt wel loont om vroeg op te staan. Zo kan je echt wel meer uit je dag halen. Dit pas verworven inzicht weerhoudt ons er echter niet van om terug in onze tent te kruipen en nog een uurtje of twee te slapen. We staan voor een tweede maal op en besluiten een wandeling te maken door het mooie landschap.

DSC01434.JPG

Rond de middag is de Panda opnieuw ingeladen en kunnen we weer vertrekken. We besluiten 400 km te rijden en onze tent ’s avonds op te zetten nabij een prachtig meer. We koken een eenvoudige maaltijd en kruipen er vroeg in. Wederom een topdag!

DSC01470.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s