Dag 14 – Een hartelijk ontvangst in Tbilisi

DSC01693.JPG

Om internet te hebben en ons eens fatsoenlijk te kunnen verfrissen, zochten we een hotelletje in Tbilisi. Na enkele uren rijden via nationale- en snelwegen, en steeds verwonderd te zijn dat hier niet meer ongevallen gebeuren, kwamen we de stad in op zoek naar wifi. Onderweg kochten we langs een kraampje een plaatselijk soort gebak dat ons, een beetje tegen de verwachtingen in, enorm smaakte!

DSC01697.JPG

Die wifi die we zochten, vonden we in een McDonalds. Veel Westerser kan het niet worden maar voor een keer mocht dat wel. We vonden een hotelletje en brachten onze sociale media, site en nieuwsbrief in orde. De gastvrouw van het hotel ontving ons zeer hartelijk en wilde zelfs onze was doen. Zoals wel vaker waren we ook ditmaal met ons gat in de boter gevallen.

DSC01703.JPG

We konden een douche nemen, wat toch wel echt een luxe is geworden. Herboren gingen we in de stad iets eten. Er moeten krachten opgedaan worden want morgen wacht ons weer een grensovergang. We weten nooit wat dat zal geven.

DSC01716.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s