Dag 20 – Het afscheid

DSC01920.JPG

‘s Morgens ontbeten we nog samen met Mahmoud en enkele familieleden. Daarna sprongen we in zijn pick-uptruck om zijn paarden te gaan bekijken. Enkele minuten later stonden we op zijn eigendom met zoveel meer dan paarden alleen. Enkele magere paarden stonden in warme hokken en kregen wat groens uit Mahmoud’s truck te eten. Daarnaast vielen er op het domein nog schapen, geiten, duiven en een aantal waakhonden te bespeuren. We namen nog een foto bij zijn pick-up en weg waren we.

DSC01923.JPG

Na het voorval van gisteren besloten we een hotel vast te leggen in Nisjapoer. We reden de hele dag om tegen het vallen van de avond aan te komen. Eenmaal in de stad aangekomen, spraken we nog met enkele andere deelnemers van de Mongol Rally die we toevallig tegenkwamen maar al gauw lagen we te ronken in ons bed. Daags nadien is de grensovergang naar Turkmenistan gepland en die zou wel eens zeer veel tijd in beslag kunnen nemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s