Dag 27 – Een warm welkom

DSC02496.JPG

De zonskopkomst, de passerende honden en schapen en het gepraat van herders was voor ons het signaal om onze tenten open te ritsen. Met zicht op de bergen ruimden we alles op om een nieuwe dag aan te vatten die naar alle waarschijnlijkheid weer onze ophanging op de proef zal stellen. De Panda overleefde de laatste kilometers Oezbekistan. Bij het naderen van de grens voelde onze viercilinder de bergen aankomen die we de volgende dagen zullen gaan trotseren. Van het ene moment op het andere, reed hij beter. Het was precies alsof de motor er veel zin in had na al die vlakkere kilometers. De grensovergang naar Tadzjikistan ging vlotter dan gehoopt. De Oezbeken doorzochten onze auto nog maar de Tadzjieken lieten ons zonder meer door. Nog even rijden naar Dusjanbe en we kwamen aan in dezelfde hostel als onze Nederlandse medereizigers waarmee we de komende dagen samen zullen rijden. We besloten de route te overlopen en samen gezellig een hapje te eten. De volgende dagen beloven behoorlijk avontuurlijk te worden! Wel zal het internet voor een paar dagen wegvallen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s