Dag 33 – En route!

DSC03205.JPG

Het uitslapen hadden we verdiend vonden we zelf. Met Miguel aan het stuur rolden we door een bergachtig landschap. Het wegdek is hier gelukkig van hogere kwaliteit waardoor we toch wat konden vorderen. Ons doel was om in anderhalve dag in Bisjkek te geraken, de hoofdstad van Kirgizië. Zo konden we ’s anderendaags in de namiddag de stad bezoeken om de morgen daarna de grens over te steken richting Kazachstan. De maximaal toegelaten snelheden zijn hier vaak onduidelijk waardoor Elias 75 reed waar 60 maximaal toegelaten was. Een mobiele flitser had ons te pakken en onze eerste verkeersboete was een feit.

DSC03213.JPG

Na een paar honderd kilometer kwamen we aan een gigantisch meer waar we met ons drieën een halfuurtje gingen zwemmen en we ons konden wassen. De zon begon laag aan de horizon te staan en we besloten langs de oever onze tenten op te slaan. Met de schilderachtige achtergrond van een ondergaande zon in het door heuvels omarmde meer, besloten we nog een film te kijken voor we elkaar een goede nachtrust toewensten.

DSC03229.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s