Dag 42 – De wanhoop nabij

 

DSC03843.JPG

Wat een koude morgen om wakker te worden. De condens aan de binnenkant van ons tentzeil is zelfs volledig aangevroren. Dat houdt ons echter niet tegen om voor zonsopgang op te staan en het ochtendgloren te aanschouwen vanop een heuvel. De eerste zonnestralen warmen ons op terwijl de hemel rood kleurt.

DSC03855.JPG

Na een motorrijles van onze nieuwe Engelse vrienden kruipen we terug in de Panda. Nog geen 10 kilometer verder horen we terug gekletter links achteraan. Wat we vreesden is werkelijkheid, de schokdemper is terug losgekomen. Te voet speuren we het wegdek af opzoek naar de onderdelen, die vinden we na 800 meter terug.

DSC03899.JPG

 

In het volgende stadje begint de zoektocht naar een mecanicien opnieuw. Ook het uitbeelden van onze wensen is al routine geworden, al blijkt deze Mongoolse man andere gebaren gewoon te zijn.

 

DSC03900.JPG

Wederom is het allemaal tevergeefse moeite, we rijden 50 kilometer en de reparatie is alweer verleden tijd. Voor de vijfde keer… Dit lijkt echt een straatje zonder einde te zijn. We demonteren de schokbreker en installeren onze noodoplossing: tennisballen in de veer. Hopelijk helpt dit om de finish te bereiken!

DSC03915.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s