Dag 48 – Het einde

DSC04282.JPG

Eindelijk kunnen we nog eens uitslapen, maar toch ook niet te lang. Het probleem aan de ophanging van het linker achterwiel moet eerst opgelost worden voordat we naar huis kunnen vertrekken. We beginnen de dag met een zoektocht naar een garage die ons kan helpen. Gelukkig is Ulan-Ude een grote stad waar we voldoende keuze hebben. Dan komt het verdikt, de veer blijkt gebroken te zijn en de schokdemper is weer los. De auto steunt dus met zijn wielkast rechtstreeks op het wiel. Ook nu is het niet mogelijk om de originele onderdelen te vinden, de garagisten besluiten om het eens met een soortgelijke veer te proberen. Het resultaat is volledig hetzelfde, de Panda staat weer hoog en droog op zijn wielen.

DSC04278.JPG
Voor
DSC04328
Na

Intussen hebben we heel de dag doorgebracht in de garage en is het al avond. We doen nog snel wat boodschappen, wisselen geld om en kruipen vroeg in ons bed. De volgende morgen starten we om 6 uur onze vertrouwde motor. We beginnen aan de tocht van 8.300 kilometer die bijna 5 dagen in beslag zal nemen. We rijden 24 uur aan een stuk in shiften van 4 uur (1 benzinetank).

DSC04290.JPG

De Panda is zodanig aangepast dat de passagiers ten alle tijden comfortabel kunnen uitrusten. Slaap is dan ook key bij het ondernemen van deze tocht. We zullen dan ook geen dagelijkse blog meer onderhouden over dit minder interessante deel van de tocht. Komende weken mag u wel nog een aantal updates verwachten over de verdere afhandeling van het project. Graag willen we u, onze trouwe lezers, bedanken voor uw interesse en voor de complimenten en steunbetuigingen die we mochten ontvangen. Hopelijk heeft u net zozeer als wij van het avontuur genoten. Komende maanden zullen we het avontuur herbeleven aan de hand van nieuw fotomateriaal en videomateriaal. Tot binnenkort!

Schermafbeelding 2019-09-09 om 09.35.42.png

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s