Vrije gift

Via donaties kan je het team helpen om tot in Mongolië te geraken en help je Mercy Ships met het aanbieden van medische zorg in Afrika. Doneren kan via de knop ‘doneer nu!’ of via overschrijving op het rekeningnummer BE88 3771 0239 3641.

Doneren met fiscaal attest

Omdat een formule met fiscaal attest het aantrekkelijkste is hebben we met Mercy Ships afgesproken dat zij dit attest uitschrijven indien de donatie rechtstreeks naar hen wordt gestort. Een fiscaal attest is verkrijgbaar vanaf 40 euro en wordt in februari 2020 opgestuurd.

 

Doneren met fiscaal attest kan via de volgende procedure. U dient het bedrag over te schrijven op de rekening van Mercy Ships. Hier zijn de gegevens:

BNP Parisbas Fortis
IBAN: BE90 0016 0298 6432
BIC: GEBABEBB

Mercy Ships Belgium vzw
Excelsiorlaan 89/2
1930 Zaventem

In de mededeling schrijft u Ref. Mongol Rally Naam + Achternaam. Zo weet Mercy Ships dat wij de sponsor hebben aangebracht en dan kunnen we het bedrag bij ons totaal optellen. Na het avontuur kunnen we dan een symbolisch cheque met de totaalsom op overhandigen.

Graag ontvangen we uw gegevens en het exacte bedrag van de donatie zodat we Mercy Ships op de hoogte kunnen brengen voor het uitschrijven van het fiscaal attest. We brengen u op de hoogte van zodra het bedrag op hun rekening staat.

 

Alvast bedankt voor jouw steun!