Sponsors

Buga Auto Antwerpen

BUGA-AUTO Logo_rand WIT cmyk

Enkele weken voor vertrek heeft Buga Auto Antwerpen onze Panda volledig op punt gesteld. Dit gaat over het monteren van nieuwe remmen, nieuwe distributieriem, een groot onderhoud, etc. Toen we de auto terug kregen reed hij als nieuw! Veel dank aan Buga auto voor de hulp, als we dankzij iemand ons doel bereikt hebben dan is het wel dankzij hen!

Logo RT55 jas[1].jpg

De Ronde Tafel Diest RT55

RT55 is de afdeling van de Ronde Tafel in Diest. Deze serviceclub engageert zich voor verschillende evenementen om geld op te halen voor het goede doel. Op hun verzoek zijn we ons project aan hen gaan voorstellen. Ze waren zo enthousiast over ons initiatief dat ze ons project op twee manieren wilden steunen. Als eerste wilden ze Mercy Ships rechtstreeks steunen door het overmaken van een donatie. Ten tweede hielpen ze ons dit project mogelijk te maken door de benzine tot in Istanbul te financieren. Heel veel dank aan Ronde Tafel 55 om ons project te steunen.

Continental Benelux

Continental_Schwarz_auf_Gelb_Print_5cDe afdeling Benelux van Continental sponsorde ons 6 banden. Ze selecteerde de optimale banden voor deze trip. Het profiel is zowel voor op de weg als off-road geschikt, de wangen zijn extra verstevigd. Hierdoor zijn we al enkele keren gespaard van een lekke band. Naast deze materiële hulp steunde Continental Benelux ook Mercy Ships financieel. Veel dank aan Continental Benelux voor deze steun!

Kotug Smit

L_KotugSmit_PMS

Ook de Antwerpse vestiging van het internationale sleepbedrijf Kotug Smit steunt onze sponsortocht. Het is via ons dat ook zij Mercy Ships financieel steunen. Heel veel dank aan Kotug Smit voor deze sponsoring!

Foto Grobet Antwerpen
Logo_Grobetcs3.jpgVroeg u zich al af hoe het komt dat we steeds zo een mooie foto’s van ons avontuur kunnen delen? Foto Grobet Antwerpen leende ons een Sony a6500, een compacte en veelzijdige systeemcamera waarmee we warme foto’s nemen en zelfs filmen. Deze kwaliteit is de basis van onze verslaggeving. Veel dank aan Foto Grobet voor deze sponsoring!

Cuvelier Graphics
PUBLI_CuvelierGraphics_2018_90x60

De Ieperse industriële drukker Cuvelier Graphics sponsorde de mooie bestickering op onze auto. In een nauwe samenwerking konden we het ontwerp volledig naar onze wensen toebrengen. Het resultaat vinden we prachtig en zelfs nu, na 18.000 kilometer en twee maanden in de blakende zon zien de stickers er even goed uit als bij ons vertrek. Topkwaliteit! Bedankt Cuvelier Graphics voor deze sponsoring!

Pas Print

logo-pas-print

 

Deze Antwerpse textieldrukker sponsorde ons mooie team-uniform!

 

 

Jones Living
jones-living

De inrichtingszaak Jones Living zorgde voor ons mooie, stevige en op maat gemaakte dakrek.

 

Verzekeringen Laevers

logo1

Dankzij verzekeringen Laevers uit Scherpenheuvel waren we gedurende de hele reis gedekt.

 

L&S Trend
74875_1377673538_150

Onze handige jerrycans en spanriemen, die kregen we van L&S Trend in Bekkevoort.

 

Fit tot in de pit
FTIDP_Logo.jpg

Het Ieperse fit tot in de pit zorgde voor de bandenreparatieset die we in Baku gebruikten.

 

 

ABC Bandencentrale
bestdrive

Het was Bestdrive ABC Bandencentrale in Aarschot die onze banden monteerde en het spoor uitlijnde.

Veel dank aan bovenstaande sponsors en alle donateurs voor hun steun!